2019-10-03 12:25:15• hírek • Bede Emőke

Parkolóban tolató autó ütött el egy nagykárolyi nőt

Október 2-án, 12 óra körül szerencsétlen baleset történt egy nagykárolyi bevásárlóközpont parkolójában: egy épp tolatásban levő személyautó elütött egy gyalogost.

A rendőrség által közölt információk szerint a a 21 éves venendi nő szeretett volna kitolatni az üzlet parkolójából, ám nem volt kellőképp körültekintő, melynek okán elütött egy 57 éves helybeli nőt. A hölgy, mely gyalogosként álldogált a parkolóban, könnyebb sérüléseket szerzett, ezért további vizsgálatok céljából kórházba szállították.


A sofőrt a rendőrség még a helyszínen alkoholszondás vizsgálatnak vetette alá, de mint kiderült, a nő nem fogyasztott italt, mielőtt autóba ült. A hatóság gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatja a nyomozást.
 

A szerdai napon egyébként több mint 110 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalankodó sofőrökre, melyeknek összértéke elérte a 37 500 lejt. Kiegészítő intézkedésként 13 jogosítványt függesztettek fel, 5-et közülük azért a 19 és a 48 év közötti autósok 101 és 137 km/h közötti sebességgel hajtottak 50-es és 70-es táblák körzetében. Őket a rendőrök 3 hónapra eltiltották a vezetéstől.


 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: